LIKE US

( officially registered with SSM .. SSM registered no : 002192313X )

Promosi Basikal Senaman Murah RM69 | Strength Bike For Fisioterapi



πŸ”₯FIRE SALESπŸ”₯. Strength Manual Bike

RM59 SAHAJA FREE POSTAGE . 😘😘 TERMURAH DIPASARAN .

Jualan akhir tahun 50 set sahaja limited . Cepat dapatkan segera .. basikal termurah dipasaran .

πŸ’₯ Mengekalkan kekuatan otot
πŸ’₯ Membantu mengurangkan berat 
πŸ’₯ Mengurangkan kolestrol dan tekanan darah
πŸ’₯ Menjimatkan ruang - kecil dan mudah disimpan
πŸ’₯ Boleh dilakukan pada bila-bila masa sahaja.
πŸ’₯ Boleh adjust resistance.
πŸ’₯Mampu milik dan menjimatkan masa. Beli sekali, berguna berkali kali.
πŸ’₯ Boleh guna untuk senaman kaki dan tangan

Sila lihat video dibawah ==>



Berminat dengan produk ini ?

whatsapp πŸ“± 01123084337

atau direct whatsapp hanya tekan LINK dibawah πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

Trampoline Murah Malaysia Ready Stock ( Free Penghantaran )

Set Trampoline Murah Jom workout dengan trampoline !








Pasti happy lepas melompat-lompat bakar lemak atas trampoline ni. sesuai untuk kanak-kanak dan orang dewasa . 

Berat max 115kg

Saiz 38 inch HARGA PROMOSI CLEARANCE 

RM249
RM149 SAHAJA !!

( free penghantaran )




Berminat dengan produk ini ?

whatsapp πŸ“± 01123084337

atau direct whatsapp hanya tekan LINK dibawah πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

Testimoni Basikal Senaman Murah | Fit Bike Murah Malaysia

testimoni antara pelanggan kami yang sangat berpuashati dengan pembelian basikal senaman dengan kami 

'TERIMA KASIH KERANA MEMPERKENALKAN FIT BIKE INI KEPADA SAYA'


Whatsapp 'FIT BIKE ' KLIK SINI NOW==>
https://goo.gl/z6B9ug

'Tuan.. barang selamat sampai. Syukur Alhamdulillah.. Ayah saya suka' Pn Yan

'Salam sis.. saya dah pasang exercise bike. Dah try guna. Memang puas hati dan berbaloi sangat beli. Dah 3 kali workout 25 minit. Rasa fit badan. Thanks sis. Memang value for money beli. Harga pun murah dan paling penting berkualiti' - Cik Zura
----------------------------------------------------------------------------------
Berita baik untuk anda yang tiada masa nak bersenam di gym atau keluar jogging.. Anda boleh dapatkan Fit Bike ni satu di rumah anda !

LIMITED TIME OFFER TAU !!
Tawaran Best Deal khas untuk anda, kami nak bagi diskaun 40% untuk Fit Bike !!

YE DIJAMIN MURAH + WARRANTY !!

Whatsapp 'FIT BIKE ' KLIK SINI NOW - https://goo.gl/z6B9ug
Whatsapp 'FIT BIKE ' KLIK SINI NOW - https://goo.gl/z6B9ug
-----------------------------------------------------------------------------------
Dapatkan tubuh smart ,menawan dan cantik dengan cycling didalam rumah sahaja.

========================
BASIKAL SENAMAN FIT BIKE
========================
√ High Quality , tahan lasak , dan design yang cantik
√ Boleh digunakan seisi keluarga . beli sekali guna berkali-kali .
√ Lengkap dengan meter untuk lihat performance seperti jarak, masa, kalori
√ Boleh adjust seat
√ Boleh adjust resistance berat time kayuh
√ Reka bentuk yang kukuh dan stabil
√ Ada jaminan warranty dari kami













 Tunggu dulu.. UNTUK 30 ORANG TERAWAL SAHAJA PROMOSI DISKAUN 40%
Nak harga promosi diskaun 40%?

Whatsapp 'FIT BIKE ' KLIK SINI NOW - https://goo.gl/z6B9ug
Whatsapp 'FIT BIKE ' KLIK SINI NOW - https://goo.gl/z6B9ug

15KG Dumbell Cast Iron Jualan Murah ( Free Barbell Connector + Free Penghantaran )


15KG DUMBELL CHROME CAST IRON JUALAN RUNTUH  .





Harga runtuh utk set dumbell 15kg . ( sepasang kiri kanan )

All in 1 Multifunction dumbbell
Adjustable Cast Iron Dumbbell Set
Included 20cm Connector to join both dumbbell to be shortbarbell
Total Weight of 15KG (7.5KG each dumbbell)
Contoured rubber grip handles for more comfortable grip

Package consists of :

Rubberised Dumbbell bar with collars x2
1.25KG Cast Iron Plate x8
0.50KG Cast Iron Plate x4
20CM Connector x1

Order boleh direct whatsapp just tekan link dibawah 

Review Testimoni Alat Senaman Perut Six Pack Care


Anda masih lagi tercari cari alat senaman paling ideal dan berkesan untuk kempiskan perut dan seterusnya mendapatkan six pack dan shape perut cantik dan seksi .

kami merupakan seller premium yang menjual peralatan alat senaman ingin kongsikan antara feedback review customer yang telah mendapatkan alat senaman six pack dengan kami . anda boleh membuat pilihan tepat selepas ini .


review alat senaman six pack care ,

review alat senaman perut


HARGA TERMURAH BERSERTA JAMINAN WARRANTY ..

HARGA ASAL 
RM399

NOW RM279 SAHAJA 
FREE PENGHANTARAN

Berminat dengan produk ini ?

whatsapp πŸ“± 01123084337

atau direct whatsapp tekan LINK dibawah => 




Mesin Gegar Bakar Lemak Murah | Slimming Tone Machine | Vibrate Ezy Tone Machine

gintell slimming machine, ogawa ez tone, ogawa slimming machine, slimming tone, mesin bakar lemak


mesin bakar lemak, slimming tone

Dah lama mencari mesin toning badan seperti mesin Ogawa atau mesin Gintell ? tapi harga terlalu mahal . jom dapatkan Toning Slimming Machine .

Kenapa bayar lebih , bayar mahal beli di ogawa or gintell . anda boleh dpt shaker vibrate slimming ni dengan harga JAUH LEBIH MURAH and kualiti pun sama . yg penting berkualiti MURAH , MAMPU MILIK .


SPECS :

20 tahap kelajuan yang berbeza untuk workout yang berbeza
High quality motor dan boleh menampung berat hingga 110KG
Anti jamming dan Anti Static
Menghilangkan keletihan dengan cepat
Bagus untuk shaping body, buang lemak di badan
Berkesan untuk merawat anda yang ada masalah insomnia
Meningkatkan aliran darah
Mengaktifkan otot.
Rated Power:200W
Rated Voltage:220V or 110V
Rated Frequency:50/60HZ.
Amplitude:1-15MM.
Frequency:3-10Times.


LIHAT VIDEO DEMO  CARA GUNA DIBAWAH ==>




HARGA 
RM899

RM499 SAHAJA
FREE PENGHANTARAN 

BERMINAT DENGAN PRODUK INI ?

whatsapp πŸ“± 01123084337

atau direct whatsapp tekan LINK dibawah => 
https://goo.gl/z6B9ug


Gym Ball Exercise High Quality Murah | Yoga Fitness Ball


Exercise dengan Gym Ball , Yoga Fitness Ball







Mudah dan selamat digunakan.
Berkesan untuk menguatkan fizikal anda
Boleh digunakan untuk low back & abdominal exercise 
Boleh juga digunakan untuk yoga dan pilates 
Sesuai untuk meningkatkan keseimbangan badan, membentuk badan yang cantik serta boleh digunakan untuk wanita mengandung. 

Size : 65CM
Warna: Pink/Purple/Grey/Blue


HARGA :
RM89 + POSTAGE 

now RM59 sahaja
( FREE POSTAGE ) 

Berminat dengan Produk ini ? 

 whatsapp πŸ“± 01123084337
facebook ✉ Kedai Alat Senaman Terbaik dan Murah

atau direct whatsapp tekan LINK dibawah => 



Alat Senaman Untuk Wanita Cardio Twister Murah Malaysia

Alat senaman Cardio Twister Stepper

untuk entire body workout !!









√ Pergerakan melibatkan upper body, bahagian belakang, bahu, perut, oblique's.

√ Mencantikkan perut bukan bahagian depan sahaja tetapi bahagian bawah dan tepi perut.

√ Bagus utk otot betis dan toning peha.

√ Mudah digunakan pada bila-bila masa

√ Ada meter utk tengok speed, kalori, repetitions

√ BAYAR SEKALI GUNA BERKALI-KALI.

Pakej termasuk :

• Cardio Twister
• DVD Workout
• Manual & Training Guide
• 10 Day Diet Plan

HARGA :

RM499

PROMOSI NOW

RM359 SAHAJA
 warranty 1 tahun

Berminat dengan produk ini ?

whatsapp πŸ“± 01123084337

atau direct whatsapp tekan LINK dibawah => 

Alat Senaman Mini Stepper Murah Malaysia | Stepper Machine Malaysia

Alat Senaman Mini Stepper | Mini Stepper Murah Malaysia | Alat Senaman Untuk Punggung | Alat Senaman Untuk Kaki 



stepper machine murah malaysia

Mini Stepper Dengan Hydraulic Buffer Bar Khas untuk anda yang ingin kurangkan berat badan.

Hanya workout dirumah tanpa perlu ke gym atau ke taman untuk jogging.
Lakukan 30minit setiap hari.

stepper machine malaysia
* Mini Stepper bagus untuk menguatkan abdomen dan pinggang serta membentuk perut yang cantik

* Menguatkan tulang punggung serta membentuk dan mencantikkan punggung 

* Menguatkan kaki serta mencantikkan kaki.

alat senaman stepper wanita

- Anda boleh adjust intensity latihan
- Mudah di simpan dan menjimatkan ruang
-Mute design
- Buat senaman cardio dengan mudah.

- Resistance band untuk arm workout dan toning arm anda.
- Ada meter untuk tengok pergerakan up & down, boleh tengok mase, boleh tengok kalori yang dibakar.
- Hanya memerlukan 1bateri AAA untuk monitor power.
BELI SEKALI, GUNA BERKALI-KALI.


lihat video dibawah =>



HARGA :
RM349 
RM299
RM229 sahaja

now RM179 SAHAJA
(FREE POS Semenanjung + Warranty 1 TAHUN)


Berminat dengan produk ini ?

whatsapp πŸ“± 01123084337

atau direct whatsapp tekan LINK dibawah => 



Set Dumbell Murah Berserta Barbell Connector

SET DUMBELL MURAH | SET DUMBELL 15KG

Set dumbell dah instock . for guys or girls yg berminat nk beli utk diri sendiri for workout or nak hadiahkan pada suami or pakwe ke . boleh dapatkan now ada PROMO .

set dumbell murah , dumbell murah malaysia, dumbell lazada


Dumbell Set + Barbell Connector

Adjustable dumbell set 15kg


Set : 

1.5kg84 BPR Plate
2.0kg*4 BPR Plate
2* Bar
4* Spinlock
barber connector


BERMINAT DENGAN PRODUK INI ?

whatsapp πŸ“± 01123084337

atau direct whatsapp tekan LINK dibawah => 
https://goo.gl/z6B9ug



Alat Senaman Pull up Bar | Chin Up Bar Murah


Nak otot lengan, otot perut, otot belakang cantik boleh dapatkan Chin Up Bar ni!

Boleh pasang kat pintu dan workout!
Berat Max 192kg
Adjustable 62cm-103cm
Mudah dipasang
Sesuai untuk pull ups, chin ups
Foam pads untuk keselesaan semasa workout.

chin up bar

HARGA 

RM89
RM69+postage

now RM45 sahaja
FREE PENGHANTARAN


BERMINAT DENGAN PRODUK INI ?

whatsapp πŸ“± 01123084337

atau direct whatsapp tekan LINK dibawah => 
https://goo.gl/z6B9ug



Alat Senaman Perut Iron Ab Trimmer

Alat Senaman Perut Iron Ab Trimmer 




πŸ’₯ Alat ini bukan sahaja mencantikkan perut, tetapi mencantikkan dan membentuk peha,punggung, pinggang, lengan yang menarik serta membakar lemak di kawasan tersebut.

πŸ’₯ Sangat mudah digunakan.

πŸ’₯ Hanya 30 minit sehari untuk mendapatkan kaki dan pinggang yang cantik
πŸ’₯ Boleh flatkan perut dalam masa bebarapa hari sahaja
πŸ’₯ Pemegang yang selesa dan kuat
πŸ’₯ Ringan dan mudah alih. Boleh gunakan dimana dan bila bila sahaja
πŸ’₯ Sesuai untuk lelaki dan perempuan






HARGA PROMOSI

bukan RM99
bukan RM79

now RM59 SAHAJA 
( FREE PENGHANTARAN )


Berminat dengan Produk ini ? 

 whatsapp πŸ“± 01123084337
facebook ✉ Kedai Alat Senaman Terbaik dan Murah

atau direct whatsapp tekan LINK dibawah => 

Singlet Cegah Boroi Original | Slimming Shirt Slim n Lift Malaysia



MACHO, SEGAK, SADO DALAM SEKELIP MATA HANYA DENGAN SINGLET CEGAH BOROI ORIGINAL !!

singlet boroi murah, singlet cegah boroi, slim n lift men shaper shirt murah

Jom dapatkan singlet cegah boroi Slim N Lift
___________________________

✔ Bagaimana Hilangkan Rasa Malu Akibat Perut Buncit!
✔ Terbukti Berkesan Hilangkan Buncit Kurang 3 Minit!
✔ Siapa Mahu Mudah Berdiet?
✔ Rahsia Cegah Keletihan Otot!
✔ Ketahui Cara Cegah Sakit Belakang!
✔ Bongkar Cara Kelihatan Lebih Segak!
✔ Mahukah Cara Rasa Lebih Yakin?


singlet slimming untuk lelaki

singlet cegah boroi terbaru untuk lelaki yang ingin kelihatan tegak dan segak. Baju ini bukan sahaja untuk lelaki gemuk atau berperut buncit, tetapi boleh diguna pakai oleh semua. Anda akan merasa lebih berkeyakinan .Diperbuat dari kain yang berkualiti dan boleh dipakai di mana-mana sahaja.

______________
singlet cegah boroi review, slim n lift review
____________


LIHAT VIDEO DIBAWAH =>





Material: 80 Nylon + 20% Spandex
Size: S ke XL(berdasarkan ukuran pinggang)
Warna: Putih & Hitam
Cara pakai: Pakai dari bawah kaki ke atas
Cara cuci: Cucian tangan saja..jemur tempat redup..
* Jom order skrg .berbaloi-baloi

HARGA ASAL RM80 sehelai

1 helai now RM40
2 helai RM75 sahaja
(FREE PENGHANTARAN)

Berminat dengan Produk ini ? 

 whatsapp πŸ“± 01123084337
facebook ✉ Kedai Alat Senaman Terbaik dan Murah

atau direct whatsapp tekan LINK dibawah => 

Jam Smartwatch Murah Malaysia | Jam Tangan Telefon Terbaik




Jam Tangan Smartwatch Murah Malaysia 



Kelebihan smartwatch u8

√  Berbunyi bile ada panggilan masuk
√  Boleh tengok name orang yang call
√  Boleh jawab atau call guna smartwatch
√  Boleh play music dari telefon (selepas pair bluetooth)
√  Sync SMS/Call (untuk telefon android sahaja)
√  Ring reminder bile ada mesej WeChat,Facebook,Twitter,Whatsapp) - untuk android 2.3 ke atas

√  Anti lost alarm function - bile anda tertinggal fon, jam akan berbunyi.
√  Remote control untuk ambil gambar (untuk android sahaja)


jam tangan telefon lazada

Charging Time - about 1 hour
Music Play Time - about 6 hours
Standby Time - about 160 hours
Talk Time - about 3 hours

Power Supply
Built-in 230mAh rechargeable battery

Pakej :

1 pcs Bluetooth Watch (With retail package)
1pc USB Cable
1pc User Manual

smartwatch murah u8


Warna: Hitam / Putih

RM159
RM100

NOW RM89 SAHAJA 
( FREE POS SEMENANJUNG )

Berminat dengan Produk ini ? 

 whatsapp πŸ“± 01123084337
facebook ✉ Kedai Alat Senaman Terbaik dan Murah

atau direct whatsapp tekan LINK dibawah => 

Labels

alat senaman murah alat senaman perut murah alat senaman perut exercise bike basikal Senaman Murah malaysia basikal senaman go shop basikal senaman murah dumbell dan barbell connector dumbell murah malaysia fit bike gym bike indoor bike trainer six pack care murah spinning bike stationary bike alat senaman berkesan alat senaman cardio basikal murah basikal senaman basikal senaman lazada basikal senaman online murah dumbell dumbell 15 kg fitness champion harga push up pump push up pro set dumbell sit up machine six pack care tips dan artikel trampoline besar trampoline malaysia trampoline murah treadmill murah zero bike Rock N Roll Stepper alat Senaman tower 200 alat bumping alat kempis perut alat senaman alat senaman kempiskan perut alat senaman rocket push up pump alat senaman tangan alat senaman twister murah alat senaman untuk kaki alat senaman untuk perut alat six pack bar besi push up barbell connector best smartwatch in malaysia cardio twister murah malaysia chin up bar fitness bike harga basikal senaman lipat harga power crunch harga trampoline besar hot shaper iron bar iron gym bar jam tangan telefon lazada kedai alat senaman kedai alat senaman murah malaysia lexcon mini stepper mini treadmill plank exercise plank machine power plank power stretch roller produk untuk upper body puul up bar revoflex xtreme murah seluar kurus senaman badan senaman bumping senaman kuruskan badan singlet boroi singlet cegah boroi singlet kempiskan perut untuk lelaki six pack care lexcon slimming pants slimming shirt smart wonder core smartwatch murah Malaysia smartwatch shop malaysia smartwatch terbaik stepper murah supplier trampoline testimoni basikal senaman lipat murah malaysia total core murah total core murah malaysia workout gym bar murah