LIKE US

( officially registered with SSM .. SSM registered no : 002192313X )

Review Testimoni Alat Senaman Perut Six Pack Care


Anda masih lagi tercari cari alat senaman paling ideal dan berkesan untuk kempiskan perut dan seterusnya mendapatkan six pack dan shape perut cantik dan seksi .

kami merupakan seller premium yang menjual peralatan alat senaman ingin kongsikan antara feedback review customer yang telah mendapatkan alat senaman six pack dengan kami . anda boleh membuat pilihan tepat selepas ini .


review alat senaman six pack care ,

review alat senaman perut

Berminat dengan produk ini ?

whatsapp ðŸ“± 01123084337

atau direct whatsapp tekan LINK dibawah => 




Mesin Gegar Bakar Lemak Murah | Slimming Tone Machine | Vibrate Ezy Tone Machine

gintell slimming machine, ogawa ez tone, ogawa slimming machine, slimming tone, 

ezy tone ogawa, mesin gegar senaman

Dah lama mencari mesin toning badan seperti mesin Ogawa atau mesin Gintell ? tapi harga terlalu mahal . jom dapatkan Toning Slimming Machine .

Kenapa anda bayar lebih , bayar mahal beli di ogawa or gintell . padahal anda boleh dpt shaker vibrate slimming ni dengan harga JAUH LEBIH MURAH and kualiti pun sama . yg penting berkualiti MURAH , MAMPU MILIK .

SPECS :
20 tahap kelajuan yang berbeza untuk workout yang berbeza
High quality motor dan boleh menampung berat hingga 110KG
Anti jamming dan Anti Static
Menghilangkan keletihan dengan cepat
Bagus untuk shaping body, buang lemak di badan
Berkesan untuk merawat anda yang ada masalah insomnia
Meningkatkan aliran darah
Mengaktifkan otot.
Rated Power:200W
Rated Voltage:220V or 110V
Rated Frequency:50/60HZ.
Amplitude:1-15MM.
Frequency:3-10Times.

LIHAT VIDEO DEMO  CARA GUNA DIBAWAH ==>




BERMINAT DENGAN PRODUK INI ?

whatsapp ðŸ“± 01123084337

atau direct whatsapp tekan LINK dibawah => 
https://goo.gl/z6B9ug


Gym Ball Exercise High Quality Murah | Yoga Fitness Ball


Exercise dengan Gym Ball , Yoga Fitness Ball







Mudah dan selamat digunakan.
Berkesan untuk menguatkan fizikal anda
Boleh digunakan untuk low back & abdominal exercise 
Boleh juga digunakan untuk yoga dan pilates 
Sesuai untuk meningkatkan keseimbangan badan, membentuk badan yang cantik serta boleh digunakan untuk wanita mengandung. 

Size : 65CM
Warna: Pink/Purple/Grey/Blue


HARGA :
RM89 + POSTAGE 

now RM59 sahaja
( FREE POSTAGE ) 

Berminat dengan Produk ini ? 

 whatsapp ðŸ“± 01123084337
facebook ✉ Kedai Alat Senaman Terbaik dan Murah

atau direct whatsapp tekan LINK dibawah => 



Basikal Senaman Cycling Indoor Bike | Basikal Senaman Gym Spinning Bike

 gym bike, stationary bike, spinning bike, indoor bike trainer, fit bike, zero bike, basikal murah, basikal senaman murah, basikal senaman online murah, basikal senaman dalam rumah, basikal senaman go shop


➡Sesuai untuk anda yang pentingkan gaya hidup yang sihat tapi tiada masa ke GYM atau jogging disekitari kawasan perumahan atau di taman 
➡Sesuai untuk cycling di dalam rumah 
➡Sesuai untuk lelaki dan perempuan 

+ Max user weight 150kg 
+ Mudah digunakan dan tahan lasak 
+ 22kg Flywheel dan seat boleh laras (2 step seat) 
+ Ketinggian boleh ubah mengikut kesesuai riding style anda 
+ Cycling bike berkonsepkan chain drive system 
+ Tidak licin dan pemegang boleh laras. 
+ Ada roda untuk memudahkan penyimpanan (boleh tarik/tolak cycling bike ke depan tv, balkoni etc) 
+ Ada meter untuk lihat performances dan odometer. 

basikal senaman gym murah


basikal senaman murah






DAPATKAN INDOOR CYCLING BIKE SEKARANG BESERTA WARRANTY !

HARGA PROMOSI

RM1100
RM899

NOW RM699 sahaja
(FREE PENGHANTARAN +
( PERCUMA 3 FREEGIFT MISTERI )

Berminat dengan produk ini ?

whatsapp ðŸ“± 01123084337

atau direct whatsapp tekan LINK dibawah => 





Alat Senaman Untuk Wanita Cardio Twister Murah Malaysia

Alat senaman Cardio Twister Stepper

untuk entire body workout !!







√ Pergerakan melibatkan upper body, bahagian belakang, bahu, perut, oblique's.

√ Mencantikkan perut bukan bahagian depan sahaja tetapi bahagian bawah dan tepi perut.

√ Bagus utk otot betis dan toning peha.

√ Mudah digunakan pada bila-bila masa

√ Ada meter utk tengok speed, kalori, repetitions

√ BAYAR SEKALI GUNA BERKALI-KALI.

Pakej termasuk :

• Cardio Twister
• DVD Workout
• Manual & Training Guide
• 10 Day Diet Plan

HARGA :

RM429
RM399

PROMOSI 

RM329 SAHAJA

Berminat dengan produk ini ?

whatsapp ðŸ“± 01123084337

atau direct whatsapp tekan LINK dibawah => 

Alat Senaman Mini Stepper Murah Malaysia | Stepper Machine Malaysia

Alat Senaman Mini Stepper | Mini Stepper Murah Malaysia | Alat Senaman Untuk Punggung | Alat Senaman Untuk Kaki 



stepper machine murah malaysia

Mini Stepper Dengan Hydraulic Buffer Bar Khas untuk anda yang ingin kurangkan berat badan.

Hanya workout dirumah tanpa perlu ke gym atau ke taman untuk jogging.
Lakukan 30minit setiap hari.

stepper machine malaysia
* Mini Stepper bagus untuk menguatkan abdomen dan pinggang serta membentuk perut yang cantik

* Menguatkan tulang punggung serta membentuk dan mencantikkan punggung 

* Menguatkan kaki serta mencantikkan kaki.

alat senaman stepper wanita

- Anda boleh adjust intensity latihan
- Mudah di simpan dan menjimatkan ruang
-Mute design
- Buat senaman cardio dengan mudah.

- Resistance band untuk arm workout dan toning arm anda.
- Ada meter untuk tengok pergerakan up & down, boleh tengok mase, boleh tengok kalori yang dibakar.
- Hanya memerlukan 1bateri AAA untuk monitor power.
BELI SEKALI, GUNA BERKALI-KALI.


lihat video dibawah =>



HARGA :
RM349 
RM299

now RM229 sahaja
(FREE POS Semenanjung + Warranty )


Berminat dengan produk ini ?

whatsapp ðŸ“± 01123084337

atau direct whatsapp tekan LINK dibawah => 



Set Dumbell Murah Berserta Barbell Connector

SET DUMBELL MURAH | SET DUMBELL 15KG

Set dumbell dah instock . for guys or girls yg berminat nk beli utk diri sendiri for workout or nak hadiahkan pada suami or pakwe ke . boleh dapatkan now ada PROMO .

set dumbell murah , dumbell murah malaysia, dumbell lazada


Dumbell Set + Barbell Connector

Adjustable dumbell set 15kg


Set : 

1.5kg84 BPR Plate
2.0kg*4 BPR Plate
2* Bar
4* Spinlock
barber connector


BERMINAT DENGAN PRODUK INI ?

whatsapp ðŸ“± 01123084337

atau direct whatsapp tekan LINK dibawah => 
https://goo.gl/z6B9ug



Alat Senaman Pull up Bar | Chin Up Bar Murah


Nak otot lengan, otot perut, otot belakang cantik boleh dapatkan Chin Up Bar ni!

Boleh pasang kat pintu dan workout!
Berat Max 192kg
Adjustable 62cm-103cm
Mudah dipasang
Sesuai untuk pull ups, chin ups
Foam pads untuk keselesaan semasa workout.

chin up bar

HARGA 

RM89
RM69+postage

now RM45 sahaja
FREE PENGHANTARAN


BERMINAT DENGAN PRODUK INI ?

whatsapp ðŸ“± 01123084337

atau direct whatsapp tekan LINK dibawah => 
https://goo.gl/z6B9ug



Basikal Senaman Leg Arms Murah RM159 Sahaja Promosi !

gym bike, stationary bike, spinning bike, indoor bike trainer, fit bike, zero bike, basikal murah, basikal senaman murah, alat senaman murah, basikal senaman online murah, basikal senaman dalam rumah, basikal senaman go shop


basikal senaman murah bajet

💥 Light Cardio untuk mengekalkan kekuatan otot.
💥 Dapat membantu mengurankan berat
💥 Membantu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah
💥 Toning otot
💥 Mengekalkan kesihatan sendiri
💥 Membantu penyembuhan selepas pembedahan
💥 Menjimatkan ruang - kecil dan mudah disimpan
💥 Ringan - Mudah alih dan sesuai digunakan oleh warga emas
💥 Boleh dilakukan pada bila-bila masa sahaja.
💥 Boleh adjust resistance.
💥Mampu milik dan menjimatkan masa. Beli sekali, berguna berkali kali.
💥 Boleh guna untuk senaman kaki dan tangan

💥 Magnetic Belt Resistance Legarm
💥 Ada meter untuk tengok performance - timer, speed, distance dan kalori 

basikal senaman tangan




BERMINAT DENGAN PRODUK INI ??

 whatsapp ðŸ“± 0179656087 
facebook ✉ Stylez Store House 

direct whatsapp terus tekan LINK dibawah=> 

Alat Senaman Perut Iron Ab Trimmer

Alat Senaman Perut Iron Ab Trimmer 




💥 Alat ini bukan sahaja mencantikkan perut, tetapi mencantikkan dan membentuk peha,punggung, pinggang, lengan yang menarik serta membakar lemak di kawasan tersebut.

💥 Sangat mudah digunakan.

💥 Hanya 30 minit sehari untuk mendapatkan kaki dan pinggang yang cantik
💥 Boleh flatkan perut dalam masa bebarapa hari sahaja
💥 Pemegang yang selesa dan kuat
💥 Ringan dan mudah alih. Boleh gunakan dimana dan bila bila sahaja
💥 Sesuai untuk lelaki dan perempuan






HARGA PROMOSI

bukan RM99
bukan RM79

now RM59 SAHAJA 
( FREE PENGHANTARAN )


Berminat dengan Produk ini ? 

 whatsapp ðŸ“± 01123084337
facebook ✉ Kedai Alat Senaman Terbaik dan Murah

atau direct whatsapp tekan LINK dibawah => 

Singlet Cegah Boroi Original | Slimming Shirt Slim n Lift Malaysia



MACHO, SEGAK, SADO DALAM SEKELIP MATA HANYA DENGAN SINGLET CEGAH BOROI ORIGINAL !!

singlet boroi murah, singlet cegah boroi, slim n lift men shaper shirt murah

Jom dapatkan singlet cegah boroi Slim N Lift
___________________________

✔ Bagaimana Hilangkan Rasa Malu Akibat Perut Buncit!
✔ Terbukti Berkesan Hilangkan Buncit Kurang 3 Minit!
✔ Siapa Mahu Mudah Berdiet?
✔ Rahsia Cegah Keletihan Otot!
✔ Ketahui Cara Cegah Sakit Belakang!
✔ Bongkar Cara Kelihatan Lebih Segak!
✔ Mahukah Cara Rasa Lebih Yakin?


singlet slimming untuk lelaki

singlet cegah boroi terbaru untuk lelaki yang ingin kelihatan tegak dan segak. Baju ini bukan sahaja untuk lelaki gemuk atau berperut buncit, tetapi boleh diguna pakai oleh semua. Anda akan merasa lebih berkeyakinan .Diperbuat dari kain yang berkualiti dan boleh dipakai di mana-mana sahaja.

______________
singlet cegah boroi review, slim n lift review
____________


LIHAT VIDEO DIBAWAH =>





Material: 80 Nylon + 20% Spandex
Size: S ke XL(berdasarkan ukuran pinggang)
Warna: Putih & Hitam
Cara pakai: Pakai dari bawah kaki ke atas
Cara cuci: Cucian tangan saja..jemur tempat redup..
* Jom order skrg .berbaloi-baloi

HARGA ASAL RM80 sehelai

1 helai now RM40
2 helai RM75 sahaja
(FREE PENGHANTARAN)

Berminat dengan Produk ini ? 

 whatsapp ðŸ“± 01123084337
facebook ✉ Kedai Alat Senaman Terbaik dan Murah

atau direct whatsapp tekan LINK dibawah => 

Jam Smartwatch Murah Malaysia | Jam Tangan Telefon Terbaik




Jam Tangan Smartwatch Murah Malaysia 



Kelebihan smartwatch u8

√  Berbunyi bile ada panggilan masuk
√  Boleh tengok name orang yang call
√  Boleh jawab atau call guna smartwatch
√  Boleh play music dari telefon (selepas pair bluetooth)
√  Sync SMS/Call (untuk telefon android sahaja)
√  Ring reminder bile ada mesej WeChat,Facebook,Twitter,Whatsapp) - untuk android 2.3 ke atas

√  Anti lost alarm function - bile anda tertinggal fon, jam akan berbunyi.
√  Remote control untuk ambil gambar (untuk android sahaja)


jam tangan telefon lazada

Charging Time - about 1 hour
Music Play Time - about 6 hours
Standby Time - about 160 hours
Talk Time - about 3 hours

Power Supply
Built-in 230mAh rechargeable battery

Pakej :

1 pcs Bluetooth Watch (With retail package)
1pc USB Cable
1pc User Manual

smartwatch murah u8


Warna: Hitam / Putih

RM159
RM100

NOW RM89 SAHAJA 
( FREE POS SEMENANJUNG )

Berminat dengan Produk ini ? 

 whatsapp ðŸ“± 01123084337
facebook ✉ Kedai Alat Senaman Terbaik dan Murah

atau direct whatsapp tekan LINK dibawah => 

Labels

alat senaman perut murah alat senaman murah alat senaman perut six pack care murah alat senaman berkesan alat senaman cardio basikal Senaman Murah malaysia basikal senaman dumbell murah malaysia fitness champion indoor bike trainer sit up machine six pack care spinning bike stationary bike Rock N Roll Stepper alat Senaman tower 200 alat bumping alat kempis perut alat senaman alat senaman kempiskan perut alat senaman rocket push up pump alat senaman tangan alat senaman twister murah alat senaman untuk jantung alat senaman untuk kaki alat senaman untuk perut alat six pack bar besi push up barbell connector basikal murah basikal senaman go shop basikal senaman lazada basikal senaman murah basikal senaman online murah best smartwatch in malaysia cardio twister murah malaysia chin up bar dumbell dumbell 15 kg dumbell dan barbell connector exercise bike fit bike fitness bike gym bike harga basikal senaman lipat harga power crunch harga push up pump harga trampoline besar hot shaper iron bar iron gym bar jam tangan telefon lazada kedai alat senaman kedai alat senaman murah malaysia lexcon mini stepper mini treadmill plank exercise plank machine power plank power stretch roller produk untuk upper body push up pro puul up bar revoflex xtreme murah seluar kurus senaman badan senaman bumping senaman kuruskan badan set dumbell singlet boroi singlet cegah boroi singlet kempiskan perut untuk lelaki six pack care lexcon slimming pants slimming shirt smart wonder core smartwatch murah Malaysia smartwatch shop malaysia smartwatch terbaik stepper murah supplier trampoline testimoni basikal senaman lipat murah malaysia tips dan artikel total core murah total core murah malaysia trampoline besar trampoline malaysia trampoline murah treadmill murah workout gym bar murah zero bike