LIKE US

( officially registered with SSM .. SSM registered no : 002192313X )

Alat Senaman Viral Push Up Pump

Dapatkan perut,dada, belakang dan tangan yang berotot dengan Rocket Push Up Pump

alat senaman push up


Kenapa perlu dapatkan Rocket Push Up Pump ni?

- 3 tahap resistance bands
- 3 pemegang yang berbeza untuk bicep, triceps, bahu dan dada
- melibatkan otot seluruh badan
-sesuai untuk lelaki dan wanita
- core workout yang bagus
- reka bentuk yang kukuh
- ringan dan mudah alih serta boleh dilipat bile tidak digunakan
- hanya 5 minit setiap hari untuk anda dapatkan badan yang berotot
- tiada tekanan pada belakang anda

HARGA ASAL
RM399

PROMOSI NOW
 RM289 SAHAJA
PERCUMA PENGHANTARAN
whatsapp now untuk harga Promosi Hari Malaysia πŸ‘‡

wassap.my/601123084337/rocket_push_up

Spinning Bike Murah New Version | Basikal Senaman Gym Bike

 gym bike, stationary bike, spinning bike, indoor bike trainer, fit bike, zero bike, basikal murah, basikal senaman murah, basikal senaman online murah, basikal senaman dalam rumah, basikal senaman go shop

spinning bike

➡Sesuai untuk anda yang pentingkan gaya hidup yang sihat tapi tiada masa ke GYM atau jogging disekitari kawasan perumahan atau di taman 
➡Sesuai untuk cycling di dalam rumah 
➡Sesuai untuk lelaki dan perempuan 

+ Max user weight 150kg 
+ Mudah digunakan dan tahan lasak 
+ 22kg Flywheel dan seat boleh laras (2 step seat) 
+ Ketinggian boleh ubah mengikut kesesuai riding style anda 
+ Cycling bike berkonsepkan chain drive system 
+ Tidak licin dan pemegang boleh laras. 
+ Ada roda untuk memudahkan penyimpanan (boleh tarik/tolak cycling bike ke depan tv, balkoni etc) 
+ Ada meter untuk lihat performances dan odometer. 

spinning bike murah


spinning bike , basikal senaman murah
 

lihat video kami kongsikan dibawah   :




TESTIMONI CUSTOMER

testimoni spinning bike


testimoni basikal senaman

review basikal senaman

DAPATKAN INDOOR CYCLING BIKE SEKARANG BESERTA WARRANTY !

HARGA PROMOSI

RM1199
RM899

NOW RM799 sahaja

RM699 SAHAJA
(PERCUMA PENGHANTARAN +
( PERCUMA 2 FREEGIFT MISTERI )

WARRANTY 2 TAHUN !! 

bayaran ansurans bulanan juga kami terima

Berminat dengan produk ini ?

whatsapp πŸ“± 01123084337

atau direct whatsapp tekan LINK dibawah => 





Alat Senaman Perut Murah Terbaru Smart Wonder Core


Six Pack Core Smart Wonder Core 

alat senaman untuk perut , alat senaman untuk tangan , chest, back dan shoulder



alat senaman perut







√  Ringan dan mudah dibawa


√  Mudah untuk disimpan dan menjimatkan ruang


√  Boleh exercise sambil tengok tv atau boleh santai exercise dengan kawan-kawan (group exercise)


√  Melibatkan 6 senaman yang bagus untuk upper,middle, lower abs & obliques

√ Sesuai untuk menguatkan otot tangan


√  Adjustable resistance mengikut keselesaan anda.




LIHAT VIDEO DIBAWAH ==> 



HARGA BIASA
RM349
RM289



TAWARAN TERHAD  !!!



now RM229 sahaja
FREE POS SELURUH SEMNNJUNG

WARRANTY 1 TAHUN




WHATSAPP/SMS :
 011-23084337

ATAU IF ANDA MENGGUNAKAN PHONE NOW  

DIRECT WHATSAPP KLIK LINK DIBAWAH ==>
https://goo.gl/z6B9ug



Baju Cegah Sakit Tulang Belakang | Baju Support Tulang Belakang Murah Original

Baju Cegah Tulang Belakang Anda !! 
untuk lelaki dan wanita 

baju cegah sakit tulang belakang
.
BAGAIMANA IA BERFUNGSI :
➽ Membetulkan tulang belakang dan Mengurangkan kesakitan.
➽ Perlahan-lahan ia menarik balik bahu , leher dan kepala kembali selari dengan tulang belakang.
➽ Cirinya yang ringan membolehkan pemakai memakainya di dalam baju tanpa dikesan orang lain .
➽ Membantu pembentukan postur badan yang sepatutnya.
➽ Membantu anda lebih tinggi.
.

baju support tulang belakang

Kesan dari Postur yang SALAH :
►Sakit kepala.
►Kadar pernafasan berkurangan.
►Keletihan/mudah lesu.
►Membuatkan anda nampak lebih tua .
►Sakit belakang.
►Sakit pinggang.
►Membuatkan anda MEMBONGKOK !!
.
DIPERBUAT DARI KAIN BERKUALITI , POLYSTER , NYLON DAN COTTON
.
tetsimoni baju support tulang belakang

cegah sakit tulang belakang


Harga Pasaran RM120.00 ke RM150.00 Ke atas sehelai ( MAHAL KAN??









 
 tapi dengan kami now 

PROMOSI !!
 RM69 FREE POSTAGE
BELI 2 RM110 FREE POSTAGE 


Anda berminat? klik sahaja link dibawah

Set Saunaku Murah | Sauna Room Set Ready Stock Malaysia Dengan Warranty

 Set Saunaku Murah | Set Sauna Murah Sauna Room Set Ready Stock Malaysia Dengan Warranty

Thank you Sis Mira.. Sampai terus try set sauna.. . jom dapatkan set sauna . siap 6 FREEGIFT bernilai RM150 lg kami bg . khas bulan merdeka .




Cara mudah dan pantas untuk slim gojes tanpa penat dan kesan sampingan 😘😘 .Sauna ni kalau uolls gune memang basah lencun !! Sesuai sgt utk anda yang nak cantik, ibu-ibu baru bersalin... .
.
Pakej termasuk -------------------------
1. 2.2L Periuk Wap
2. Khemah Sauna
3. Kerusi Lipat
4. Remote Control .
.
πŸ”₯FREE GIFT BERNILAI RM150πŸ”₯
🎁Herba Pack
🎁Floor Mat
🎁Tourmaline Stone
🎁Essential Oil
🎁Garam Mandian
🎁Carry Bag 





P/S : STOK SANGAT TERHAD DAPATKAN SEGERA SEMENTARA STOK MASIH ADA!


direct nak whatsapp klik link kat bawah πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
πŸ“² πŸ“± https://goo.gl/Hgws7x 
πŸ“² πŸ“± https://goo.gl/Hgws7x 
πŸ“² πŸ“± https://goo.gl/Hgws7x
.
.
Cepat..sebelum stok promo ni licin…

Basikal Fisioterapi Murah RM159 Sahaja Promosi ! Magnetic Exercise Bike

stationary bike, spinning bike, indoor bike trainer, fit bike, zero bike, basikal murah, basikal senaman murah, alat senaman murah, basikal senaman online murah, basikal senaman dalam rumah, basikal senaman go shop


basikal senaman murah bajet

πŸ’₯ Light Cardio untuk mengekalkan kekuatan otot.
πŸ’₯ Dapat membantu mengurankan berat
πŸ’₯ Membantu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah
πŸ’₯ Toning otot
πŸ’₯ Mengekalkan kesihatan sendiri
πŸ’₯ Membantu penyembuhan selepas pembedahan
πŸ’₯ Menjimatkan ruang - kecil dan mudah disimpan
πŸ’₯ Ringan - Mudah alih dan sesuai digunakan oleh warga emas
πŸ’₯ Boleh dilakukan pada bila-bila masa sahaja.
πŸ’₯ Boleh adjust resistance.
πŸ’₯Mampu milik dan menjimatkan masa. Beli sekali, berguna berkali kali.
πŸ’₯ Boleh guna untuk senaman kaki dan tangan

πŸ’₯ Magnetic Belt Resistance Legarm
πŸ’₯ Ada meter untuk tengok performance - timer, speed, distance dan kalori 

basikal senaman tangan




BERMINAT DENGAN PRODUK INI ??

 whatsapp πŸ“± 0179656087 
facebook ✉ Stylez Store House 

direct whatsapp terus tekan LINK dibawah=> 

Promosi Treadmill High Specs RM499 sahaja Percuma Penghantaran

PROMOSI TREADMILL HIGH SEPCS MURAH MALAYSIA ) πŸ‘€



treadmill murah malaysia


RM499 SAHAJA  

( HARGA ASAL RM999 )
πŸ†™πŸ‘‰ PROMO UNTUK 30 UNIT SAHAJA !πŸ‘ˆ


⏰: Cepat order  sebelum habis Promosi



WhatsApp kami Sekarang tekan link dibawah πŸ‘‡


Siapa CEPAT DIA DAPAT πŸ‘€πŸ’ͺ

mesin treadmill


#treadmill #treadmillmurah #treadmillkualiti #fitness #malaysiafitness #kedaialatsenaman

Labels

alat senaman murah alat senaman perut murah alat senaman perut exercise bike basikal Senaman Murah malaysia basikal senaman go shop basikal senaman murah dumbell dan barbell connector dumbell murah malaysia fit bike gym bike indoor bike trainer six pack care murah spinning bike stationary bike alat senaman berkesan alat senaman cardio basikal murah basikal senaman basikal senaman lazada basikal senaman online murah dumbell dumbell 15 kg fitness champion harga push up pump push up pro set dumbell sit up machine six pack care tips dan artikel trampoline besar trampoline malaysia trampoline murah treadmill murah zero bike Rock N Roll Stepper alat Senaman tower 200 alat bumping alat kempis perut alat senaman alat senaman kempiskan perut alat senaman rocket push up pump alat senaman tangan alat senaman twister murah alat senaman untuk kaki alat senaman untuk perut alat six pack bar besi push up barbell connector best smartwatch in malaysia cardio twister murah malaysia chin up bar fitness bike harga basikal senaman lipat harga power crunch harga trampoline besar hot shaper iron bar iron gym bar jam tangan telefon lazada kedai alat senaman kedai alat senaman murah malaysia lexcon mini stepper mini treadmill plank exercise plank machine power plank power stretch roller produk untuk upper body puul up bar revoflex xtreme murah seluar kurus senaman badan senaman bumping senaman kuruskan badan singlet boroi singlet cegah boroi singlet kempiskan perut untuk lelaki six pack care lexcon slimming pants slimming shirt smart wonder core smartwatch murah Malaysia smartwatch shop malaysia smartwatch terbaik stepper murah supplier trampoline testimoni basikal senaman lipat murah malaysia total core murah total core murah malaysia workout gym bar murah