LIKE US

( officially registered with SSM .. SSM registered no : 002192313X )

Basikal Lipat Murah Malaysia | Folding X-Bike Exercise New Model



In-stock Basikal Lipat Version Baru . X-bike New Version
 
x-bike new version


basikal senaman murah boleh lipat

Promosi basikal senaman boleh lipat new version  . 



basikal lipat baru


Harga Promosi :

HARGA ASAL
RM599

NOW 
RM299 sahaja
 percuma penghantaran. 😘😘
WARRANTY 1 TAHUN !!

( Harga akan dinaikkan pada RM599 setelah tamat promosi . )
 
dapatkan 1 now basikal senaman boleh lipat .

180kg weight support
meter perfomances kalori, speed , distance ,time
7 level adjustable seat
8 level speed resistence

whatsapp now klik link dibawah sebelum harga naik and kehabisan stok πŸ‘‰

http://tiny.cc/basikallipatpromo
http://tiny.cc/basikallipatpromo


p/s : bayaran ansurans dan kutu juga kami terima .

Dumbell Set Murah 20kg | Set dumbell kiri kanan 20kg RM99 Sahaja !!

Promosi Dumbell Murah Malaysia

dumbell adjustable 20kg . 
Set kiri kanan . dapat 2 dumbell

RM99 SAHAJA !!
( pos RM6 Seluruh Semenanjung )

APA YANG ANDA DAPAT :

πŸ‘‰ FREE 1 pair glove workout .
πŸ‘‰ FREE connector ( boleh sambung dumbell jd panjang )

 siapa cepat dia dapat . terhad 20 set . jualan sempena nk masuk stock baru . siapa lambat dia rugi . 

tekan link dibawah πŸ‘‡
wassap.my/601123084337/dumbell_murah
wassap.my/601123084337dumbell_murah

dumbell murah


dumbell murah 20kg


adjustable dumbell set 20kg



 PROMOSI  !!

πŸ‘‰ RM99 sahaja set kiri kanan.πŸ‘ˆ
harga asal RM199 


  siapa lambat dia rugi . whatsapp
 tekan link dibawah πŸ‘‡

wassap.my/601123084337/dumbell_murah
wassap.my/601123084337dumbell_murah


Senaman untuk Turunkan Berat Badan dengan Cepat Mudah dan Body Kekal Fit

Senaman kardio atau cardio workout adalah senaman yang menguji dan memperbaiki stamina apabila sesuatu perbuatan diulang banyak kali dalam tempoh-tempoh masa tertentu, pada intensiti tertentu.

Apa sahaja yang membuatkan jantung kita berdegup lebih laju daripada biasa dan berpeluh dengan banyak berbanding biasa, dipanggil senaman kardio.



senaman kardio



1. BERLARI


 

Salah satu senaman kardio yang paling mudah untuk diikuti. Berlari tak sama dengan berjogging. Berjoging ada manfaatnya tersendiri. Berlari, ada kelebihannya tersendiri. Terutamanya bila anda sedang cuba untuk menguruskan badan. Kesannya akan nampak ketara selepas anda berdisiplin melakukannya dalam tempoh 3 bulan pertama


2. BERJOGING



Buat senaman kardio ini tempoh masa 30 minit. Itu paling minimum. Kalau boleh, buat selama 1 jam. Cuba dalam tempoh 3 bulan. Anda akan dapat “feel” yang berbeza. Badan lebih ringan, senang nak buat kerja dan nafas rasa lebih teratur. Anda boleh joging sama ada di gym, taman ataupun di pantai.


3. BERBASIKAL



Naik basikal dan kayuh. Paling minima, buat dalam 30 minit. Kalau dapat buat 2 jam berterusan, lagi bagus. Kesannya dapat dirasai satu badan. Kita akan rasa penat dan lesu. Tapi jika berjaya lakukan sekurangnya 3 bulan pertama, percayalah. Badan anda akan rasa lebih sihat.


4. BERENANG



Salah satu senaman kardio yang memberi kesan ke seluruh badan. Berenang menggerakkan seluruh badan kita dari kepala sehingga ke hujung kaki. Berenang selama 30 minit mampu membakar lemak sebanyak 400 kalori. Percayalah bahawa berenang salah satu cara untuk bakar lemak dengan pantas. Tak percaya? Search di google tentang kebaikan berenang.

 

5. BERSUKAN

 
pilih sukan yang memerlukan anda menggerakan anggota tangan dan kaki. Contohnya badminton, bola jaring, futsal, bermain bola sepak, bermain bola baling dan sebagainya. Kesemua permainan ini melibatkan anggota badan kita secara menyeluruh seperti berlari dan berjalan.

 


6. NAIK TURUN BANGKU




Ini juga cara paling simple untuk melakukan senaman kardio tetapi juga paling memenatkan walaupun anda lakukan dalam tempoh 3 minit sahaja. Cuba dalam 3 minit dan seterusnya cuba maintain dalam 5 minit. Buat 3 set mudah. 1 set bersamaan dengan 3 ulangan. Lakukan selama 3 bulan. Lepas itu, pergi timbang berat badan anda. Turun atau tidak.

Buat tip ini:

Lakukan dulu dengan intensiti yang rendah. Jangan melonjak terus ke intensiti yang lebih tinggi. Takut anda tak terikut dan mula rasa bosan dengan aktiviti dalam senaman kardio. Bila dah bosan, memang anda akan lebih malas nak bersenam kerana merasakan senaman itu satu perkara yang menyusahkan.

Ini bukan cara nak bina badan. Tapi memadai untuk jadikan badan anda fit, bertenaga dan berpotensi untuk kurus. Tapi bukan dalam tempoh 3 minggu atau 1 bulan. Paling lama pun dalam tempoh 3-12 bulan. Adalah sia-sia jika anda hilang 3-10 kilogram dalam 1 bulan tapi bulan seterusnya anda jadi gemuk balik dan malas bersenam.

Selamat Bersenam


kredit : maskulin

Alat Senaman untuk naikkan Chest , Push Up , Bumping




Dapatkan perut,dada, belakang dan tangan yang berotot dengan Rocket Push Up Pump

Kenapa perlu dapatkan Rocket Push Up Pump ni?

- 3 tahap resistance bands
- 3 pemegang yang berbeza untuk bicep, triceps, bahu dan dada
- melibatkan otot seluruh badan
-sesuai untuk lelaki dan wanita
- core workout yang bagus
- reka bentuk yang kukuh
- ringan dan mudah alih serta boleh dilipat bile tidak digunakan
- hanya 5 minit setiap hari untuk anda dapatkan badan yang berotot
- tiada tekanan pada belakang anda

whatsapp now untuk harga Promosi Jualan Murah πŸ‘‡

Singlet Cegah Boroi | Slimminig Shirt

JUST SARUNG JE BRO SINGLET TEGAP NI SEGALA LEMAK HILANG DI BADAN. BARULAH SEGAK




 ✔ Bagaimana Hilangkan Rasa Malu Akibat Perut Buncit!
✔ Terbukti Berkesan Hilangkan Buncit Kurang 3 Minit!
✔ Siapa Mahu Mudah Berdiet?
✔ Rahsia Cegah Keletihan Otot!
✔ Ketahui Cara Cegah Sakit Belakang!
✔ Bongkar Cara Kelihatan Lebih Segak!
✔ Mahukah Cara Rasa Lebih Yakin?

MACHO, SEGAK, SADO DALAM SEKELIP MATA HANYA DENGAN SINGLET TEGAP !!

 
WHATSAPP KLIK SINI NOW 
https://goo.gl/h1ftpQ

______________________________

✔ Bagaimana Hilangkan Rasa Malu Akibat Perut Buncit!
✔ Terbukti Berkesan Hilangkan Buncit Kurang 3 Minit!
✔ Siapa Mahu Mudah Berdiet?
✔ Rahsia Cegah Keletihan Otot!
✔ Ketahui Cara Cegah Sakit Belakang!
✔ Bongkar Cara Kelihatan Lebih Segak!
✔ Mahukah Cara Rasa Lebih Yakin ?
  
singlet cegah boroi


Baju ini bukan sahaja untuk lelaki gemuk atau berperut buncit, tetapi boleh diguna pakai oleh semua. Anda akan merasa lebih berkeyakinan .
Diperbuat dari kain yang berkualiti dan boleh dipakai di mana-mana sahaja.
______________________________


WHATSAPP KLIK SINI NOW 

Treadmill Manual Murah RM199 SAHAJA ! NEW SET STOCK TERHAD





Malas dan tiada masa nak berjogging?
Malas nak keluar pergi gym?
Nak beli treadmill tapi harga mahal?

Anda boleh dapatkan FOLDABLE TREADMILL MANUAL  MAMPU MILIK ini


WHATSAPP NOW KLIK


√ Boleh dilipat bile tidak digunakan
√ Menjimatkan ruang
√ Tidak perlu menggunakan elektrik
√ Ada meter untuk anda lihat perfomance anda
√ Permukaan yang selesa
√Ada roda untuk memudahkan penyimpanan
√ Boleh digunakan pada bila-bila masa
√ MAMPU MILIK. Bayar sekali guna berkali-kali.

Dapatkan pada harga promosi hari ini.
ITEM BESERTA DENGAN STORE WARRANTY

Terdapat dua pilihan warna menarik : BIRU DAN PINK


testimoni customer yang beli


 

WHATSAPP NOW KLIK


Treadmill Elektrik Murah Berkualiti Warranty 1 tahun | Treadmill Bayar Ansurans



3.0HP Energy Saving Motor
58CM Wide Platform
42CM Wide Running Belt
Self Refueling System
Heart Rate Sensor Handle Design
Speed: 0.6 to 12KM/hour
Dimension: 1680 x 715 x 1290 mm
Support 100KG Load
Elegant Curved Front Panel Design
Dual Layer With Safety Side Cover
Hight Strength Alloy Steel Body


NOW PROMOSI HANYA

RM1600

RM1499 SAHAJA (OFFER)
WARRANTY 1 TAHUN !!!

PERCUMA 7 FREEGIFT 
Pilihan treadmill terbaik jika anda mempunyai bajet sederhana
FREE POSTAGE KE SEMENANJUNG MALAYSIA

whatsapp 01123084337 (sementara masih ada stok)

Spinning Bike High Specs Heavy Duty ( Warranty 1 tahun ) | Basikal Senaman Murah High Specs

Stock Baru Sampai . Spinning Bike High Specs Heavy Duty
( Warranty 1 tahun ) !! PERCUMA FREEGIFT RM100 !!


Basikal Senaman Mur

basikal senaman murah spinning bike

tekan link untuk direct whatsapp kami πŸ‘‡

http://tiny.cc/basikal_gym
http://tiny.cc/basikal_gym


new stock .. ada tak adik , kakak , mak , ayah ke , yg mencari bike yg berkualiti tinggi , tp dgn harga yg sgt murah .

Harga dijamin terendah .. Hrga kami sekali ganda lebih murah dari dalam mall dan seller lain . WARRANTY 1 TAHUN !! . BOLEH ANSURANS LAGI ,

bukan RM1000
bukan RM800 ,
bukan RM550

HARGA RM499 SAHAJA !!
FREE PENGHANTARAN !!
---------------------------------------------------------------------------------
basikal senaman murah

Packaging Included :
• 1 x Basikal Indoor High Specs
• 1 x Bike Seat
• 1 x Electronic Digital Meter Display
• 1 x Bike Handle
• 1 x Instruction Manual
• 2 x Battery
• 1 x Water Bottle

promosi separuh harga πŸŽ‰πŸ˜˜πŸ˜˜ . grab now .
ansurans juga kami terima

whatsapp now untuk details ,testimoni , dan belian . team kami akan respon dan layan anda .

tekan link dibawah πŸ‘‡

http://tiny.cc/basikal_gym
http://tiny.cc/basikal_gym


or

call kami 0102475729

Mesin Gegar Bakar Lemak Body Shaker Shaper Ez Tone



 CARA PALING SENANG BAKAR LEMAK UNTUK ORANG MALAS ( BODY SHAKER SHAPER ) Mesin Bakar Lemak Ogawa , Itsu , Gintell . Slimming Machine , ez tone,



Kalau anda nak kurus, tapi malas bersenam atau diet, anda perlukan VIBRATION SHAKER SHAPER ni.

Mungkin juga anda sibuk tak ada masa ke gym, jadi inilah penyelesaian terbaik anda. Biasanya dekat pasaraya atau mall, anda mungkin perasan ada kedai alatan senaman jual benda ni pada harga RMXXXX




Malah, body shaper shaker ini  bakar lemak jauh lebih pantas dari anda lakukan senaman berikut Kelebihan beli online dengan kami, kami tiada kos operasi seperti sewa kedai, pekerja, dan sebagainya. Jadi anda boleh dapatkan vibration shaper shaker ini 4 kali lebih murah



(contoh produk yang dihantar kepada pelanggan)

 HARGA ASAL RM1599 
 HARGA OFFER RM499 sahaja 
jaminan warranty 1 tahun !!

whatsapp klik link dibawah 
 

(harga offer boleh ditamatkan bila bila masa tanpa notis)

Hubungi 01123084337 untuk tempahan/pertanyaan

(penghantaran percuma hanya untuk pelanggan ke semenanjung malaysia sahaja)

Tips , Petua dan Cara Kempiskan Perut Berkesan Selepas bersalin

Nak Kempiskan Perut Selepas Bersalin? Amalkan 4 Amalan Ini




“Aik, mengandung lagi?”

Bayangkan tiba-tiba jumpa kawan, dia tegur depan ramai-ramai orang tanya betul ke kita mengandung lagi, padahal baru aje bersalin.

Bayangkan bila tiba-tiba ada orang offer tempat duduk dalam LRT sebab ingat kita mengandung.

Aduuhhh.
Boleh spoil mood sepanjang hari. Nak salahkan diorang pun tak boleh juga, perut sendiri yang buncit tak boleh nak sorok. Diri sendiri la kena tanggung.

Jangan risau, masalah ni boleh dikatakan masalah sejagat wanita. Group online ibu berpantang, bersalin dan menyusukan sering keluar soalan ni.

“Siapa ada idea macamana nak kempiskan balik perut ni. HUHUHU”

Tragis sungguh bunyinya.

Ida ada jumpa petua-petua yang mungkin boleh anda cuba jika anda teruskan baca artikel ni.


Petua 1: Susu Ibu

Ida rasa petua ni sangat berkesan. Susu Ibu memang banyak baiknya pada baby, tetapi untuk ibu juga ada kesan yang sangat bagus untuk perut.
Sebaik sahaja selepas bersalin, susukan anak terus secara eksklusif boleh bantu buang lemak yang tidak diperlukan.
Menyusu badan boleh cepatkan proses kecutkan rahim dan boleh bakar 200 hingga 600 kalori sehari.
Bila rahim kita mengecut, perut buncit pun kembali kempis. Kalori terbakar juga bantu hilangkan lemak yang tak perlu di perut.
Anak kenyang dengan 1001 khasiat, si ibu kembali cantik seperti yang diinginkan.Sahabat kita dalam video di bawah ni PANIK bila susu kurang. Apa yang beliau lakukan selepas itu benar-benar berbaloi.


Petua 2: Berbengkung

Ibu Ida memang sangat strict tentang berbengkung ni. Dalam pantang memang wajib pakai.
Memang rasa tak selesa, rimas dan panas. Kadang-kadang gatal pun ada sebab berpeluh.


Tapi ia petua yang sangat berkesan langsingkan semula perut lepas bersalin.
Rahim kita sangat sensitif ketika ini, kerana telah berubah saiz berganda dari asal. Pergerakan yang banyak ketika berpantang perlu dielak bagi elak masalah pada rahim.
Sebab itu wajib berbengkung untuk menjaganya. Kulit-kulit geleber dan perut buncit juga boleh dibetulkan semula.
Walaupun ia petua yang makin dipinggirkan, namun ia masih menjadi petua utama penjagaan ketika pantang dari orang tua yang paling perlu dijaga jika ingin kembalikan bentuk badan zaman anak dara.
Dr Zubaidi juga bersetuju berbengkung boleh kurangkan berat badan.


Petua 3: Bertungku / Bertangas  / Bersauna

Banyak dah jenis bertungku moden masa kini. Tapi cara lama menggunakan batu / tungku besi yang disalai dan disalut sejenis daun(tak ingat daun apa) untuk bertungku.
Kaedah tradisional ini boleh pecahkan darah beku, lemak dan kurangkan bengkak dalam perut / rahim.
Lepas bertungku, boleh rasa darah-darah beku berketul-ketul keluar. Darah-darah kotor ini mesti keluar untuk jaga dalaman rahim kita.Rasa lega pun ada.
Bertangas dan sauna juga boleh pecahkan lemak. Lemak-lemak di perut penyebab buncit pun boleh hilang. Angin dan air berlebihan dalam badan pun boleh keluar.
Toksin yang ada dalam badan juga keluar melalui kulit dan badan akan rasa lebih ringan dan kembali kepada bentuk asal.


Petua 4: Kawal Pemakanan

Yang ini, ramai buat silap. Menyusu anak bukan peluang untuk makan 2 kali ganda dari biasa. Tetap kena kawal pemakanan.

Macamana badan tak macam dipam-pam jika asyik makan tanpa henti.

Tapi, itulah masalah kita ibu-ibu kan? Susah kawal selera makan.

Apabila anak dah tak minum susu ibu sepenuhnya, dicadangkan ibu-ibu perlu kawal makan agar perut tidak buncit dan menggeleber.

Lemak dan minyak perlu dikurangkan, kena ambil lebih protein untuk bina semula otot. Makanan yang boleh bantu bakar lemak seperti oat, kekacang, bayam, salmon dan madu perlu dilebihkan.

Alat Senaman Viral Push Up Pump

Dapatkan perut,dada, belakang dan tangan yang berotot dengan Rocket Push Up Pump

alat senaman push up


Kenapa perlu dapatkan Rocket Push Up Pump ni?

- 3 tahap resistance bands
- 3 pemegang yang berbeza untuk bicep, triceps, bahu dan dada
- melibatkan otot seluruh badan
-sesuai untuk lelaki dan wanita
- core workout yang bagus
- reka bentuk yang kukuh
- ringan dan mudah alih serta boleh dilipat bile tidak digunakan
- hanya 5 minit setiap hari untuk anda dapatkan badan yang berotot
- tiada tekanan pada belakang anda

HARGA ASAL
RM399

PROMOSI NOW
 RM289 SAHAJA
PERCUMA PENGHANTARAN 
 
whatsapp now klik jer link dibawah untuk harga Promosi !! πŸ‘‡

wassap.my/601123084337/rocket_push_up

Spinning Bike Murah New Version | Basikal Senaman Gym Bike

 gym bike, stationary bike, spinning bike, indoor bike trainer, fit bike, zero bike, basikal murah, basikal senaman murah, basikal senaman online murah, basikal senaman dalam rumah, basikal senaman go shop

spinning bike

➡Sesuai untuk anda yang pentingkan gaya hidup yang sihat tapi tiada masa ke GYM atau jogging disekitari kawasan perumahan atau di taman 
➡Sesuai untuk cycling di dalam rumah 
➡Sesuai untuk lelaki dan perempuan 

+ Max user weight 150kg 
+ Mudah digunakan dan tahan lasak 
+ 22kg Flywheel dan seat boleh laras (2 step seat) 
+ Ketinggian boleh ubah mengikut kesesuai riding style anda 
+ Cycling bike berkonsepkan chain drive system 
+ Tidak licin dan pemegang boleh laras. 
+ Ada roda untuk memudahkan penyimpanan (boleh tarik/tolak cycling bike ke depan tv, balkoni etc) 
+ Ada meter untuk lihat performances dan odometer. 

spinning bike murah


spinning bike , basikal senaman murah
testimoni basikal senaman 

lihat video kami kongsikan dibawah   :




TESTIMONI CUSTOMER

testimoni spinning bike


testimoni basikal senaman

review basikal senaman

DAPATKAN INDOOR CYCLING BIKE SEKARANG BESERTA WARRANTY !

HARGA PROMOSI

RM1199
RM899

NOW RM799 sahaja

RM699 SAHAJA
(PERCUMA PENGHANTARAN +
( PERCUMA 2 FREEGIFT MISTERI )

WARRANTY 2 TAHUN !! 

bayaran ansurans bulanan juga kami terima

Berminat dengan produk ini ?

whatsapp πŸ“± 01123084337

atau direct whatsapp tekan LINK dibawah => 





Alat Senaman Perut Murah Terbaru Smart Wonder Core


Six Pack Core Smart Wonder Core 

alat senaman untuk perut , alat senaman untuk tangan , chest, back dan shoulder



alat senaman perut







√  Ringan dan mudah dibawa


√  Mudah untuk disimpan dan menjimatkan ruang


√  Boleh exercise sambil tengok tv atau boleh santai exercise dengan kawan-kawan (group exercise)


√  Melibatkan 6 senaman yang bagus untuk upper,middle, lower abs & obliques

√ Sesuai untuk menguatkan otot tangan


√  Adjustable resistance mengikut keselesaan anda.




LIHAT VIDEO DIBAWAH ==> 



HARGA BIASA
RM349
RM289



TAWARAN TERHAD  !!!



now RM229 sahaja
FREE POS SELURUH SEMNNJUNG

WARRANTY 1 TAHUN




WHATSAPP/SMS :
 011-23084337

ATAU IF ANDA MENGGUNAKAN PHONE NOW  

DIRECT WHATSAPP KLIK LINK DIBAWAH ==>
https://goo.gl/z6B9ug



Baju Cegah Sakit Tulang Belakang | Baju Support Tulang Belakang Murah Original

Baju Cegah Tulang Belakang Anda !! 
untuk lelaki dan wanita 

baju cegah sakit tulang belakang
.
BAGAIMANA IA BERFUNGSI :
➽ Membetulkan tulang belakang dan Mengurangkan kesakitan.
➽ Perlahan-lahan ia menarik balik bahu , leher dan kepala kembali selari dengan tulang belakang.
➽ Cirinya yang ringan membolehkan pemakai memakainya di dalam baju tanpa dikesan orang lain .
➽ Membantu pembentukan postur badan yang sepatutnya.
➽ Membantu anda lebih tinggi.
.

baju support tulang belakang

Kesan dari Postur yang SALAH :
►Sakit kepala.
►Kadar pernafasan berkurangan.
►Keletihan/mudah lesu.
►Membuatkan anda nampak lebih tua .
►Sakit belakang.
►Sakit pinggang.
►Membuatkan anda MEMBONGKOK !!
.
DIPERBUAT DARI KAIN BERKUALITI , POLYSTER , NYLON DAN COTTON
.
tetsimoni baju support tulang belakang

cegah sakit tulang belakang


Harga Pasaran RM120.00 ke RM150.00 Ke atas sehelai ( MAHAL KAN??









 
 tapi dengan kami now 

PROMOSI !!
 RM69 FREE POSTAGE
BELI 2 RM110 FREE POSTAGE 


Anda berminat? klik sahaja link dibawah

Set Saunaku Murah | Sauna Room Set Ready Stock Malaysia Dengan Warranty

 Set Saunaku Murah | Set Sauna Murah Sauna Room Set Ready Stock Malaysia Dengan Warranty

Thank you Sis Mira.. Sampai terus try set sauna.. . jom dapatkan set sauna . siap 6 FREEGIFT bernilai RM150 lg kami bagi . khas bulan merdeka .




Cara mudah dan pantas untuk slim gojes tanpa penat dan kesan sampingan 😘😘 .Sauna ni kalau uolls gune memang basah lencun !! Sesuai sgt utk anda yang nak cantik, ibu-ibu baru bersalin... .
.
Pakej termasuk -------------------------
1. 2.2L Periuk Wap
2. Khemah Sauna
3. Kerusi Lipat
4. Remote Control .
.
πŸ”₯FREE GIFT BERNILAI RM150πŸ”₯
🎁Herba Pack
🎁Floor Mat
🎁Tourmaline Stone
🎁Essential Oil
🎁Garam Mandian
🎁Carry Bag 





P/S : STOK SANGAT TERHAD DAPATKAN SEGERA SEMENTARA STOK MASIH ADA!


direct nak whatsapp klik link kat bawah πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
πŸ“² πŸ“± https://goo.gl/Hgws7x 
πŸ“² πŸ“± https://goo.gl/Hgws7x 
πŸ“² πŸ“± https://goo.gl/Hgws7x
.
.
Cepat..sebelum stok promo ni licin…

Basikal Fisioterapi Murah RM159 Sahaja Promosi ! Magnetic Exercise Bike

stationary bike, spinning bike, indoor bike trainer, fit bike, zero bike, basikal murah, basikal senaman murah, alat senaman murah, basikal senaman online murah, basikal senaman dalam rumah, basikal senaman go shop


basikal senaman murah bajet

πŸ’₯ Light Cardio untuk mengekalkan kekuatan otot.
πŸ’₯ Dapat membantu mengurankan berat
πŸ’₯ Membantu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah
πŸ’₯ Toning otot
πŸ’₯ Mengekalkan kesihatan sendiri
πŸ’₯ Membantu penyembuhan selepas pembedahan
πŸ’₯ Menjimatkan ruang - kecil dan mudah disimpan
πŸ’₯ Ringan - Mudah alih dan sesuai digunakan oleh warga emas
πŸ’₯ Boleh dilakukan pada bila-bila masa sahaja.
πŸ’₯ Boleh adjust resistance.
πŸ’₯Mampu milik dan menjimatkan masa. Beli sekali, berguna berkali kali.
πŸ’₯ Boleh guna untuk senaman kaki dan tangan

πŸ’₯ Magnetic Belt Resistance Legarm
πŸ’₯ Ada meter untuk tengok performance - timer, speed, distance dan kalori 

basikal senaman tangan




BERMINAT DENGAN PRODUK INI ??

 whatsapp πŸ“± 0179656087 
facebook ✉ Stylez Store House 

direct whatsapp terus tekan LINK dibawah=> 

Labels

alat senaman murah alat senaman perut murah alat senaman perut exercise bike basikal Senaman Murah malaysia basikal murah basikal senaman go shop basikal senaman murah dumbell dan barbell connector dumbell murah malaysia fit bike gym bike indoor bike trainer six pack care murah spinning bike stationary bike tips dan artikel alat senaman berkesan alat senaman cardio basikal senaman basikal senaman lazada basikal senaman online murah dumbell dumbell 15 kg fitness champion harga push up pump push up pro set dumbell singlet cegah boroi sit up machine six pack care trampoline besar trampoline malaysia trampoline murah treadmill murah zero bike Rock N Roll Stepper alat Senaman tower 200 alat bumping alat kempis perut alat senaman alat senaman kempiskan perut alat senaman rocket push up pump alat senaman tangan alat senaman twister murah alat senaman untuk kaki alat senaman untuk perut alat six pack bar besi push up barbell connector best smartwatch in malaysia cardio twister murah malaysia chin up bar fitness bike harga basikal senaman lipat harga power crunch harga trampoline besar hot shaper iron bar iron gym bar jam tangan telefon lazada kedai alat senaman kedai alat senaman murah malaysia lexcon mini stepper mini treadmill plank exercise plank machine power plank power stretch roller produk untuk upper body puul up bar revoflex xtreme murah seluar kurus senaman badan senaman bumping senaman kuruskan badan singlet boroi singlet kempiskan perut untuk lelaki six pack care lexcon slimming pants slimming shirt smart wonder core smartwatch murah Malaysia smartwatch shop malaysia smartwatch terbaik stepper murah supplier trampoline testimoni basikal senaman lipat murah malaysia total core murah total core murah malaysia workout gym bar murah