LIKE US

( officially registered with SSM .. SSM registered no : 002192313X )

Singlet Cegah Boroi Original | V-trim Slimminig Shirt

JUST SARUNG JE BRO SINGLET TEGAP NI SEGALA LEMAK HILANG DI BADAN. BARULAH SEGAK




 ✔ Bagaimana Hilangkan Rasa Malu Akibat Perut Buncit!
✔ Terbukti Berkesan Hilangkan Buncit Kurang 3 Minit!
✔ Siapa Mahu Mudah Berdiet?
✔ Rahsia Cegah Keletihan Otot!
✔ Ketahui Cara Cegah Sakit Belakang!
✔ Bongkar Cara Kelihatan Lebih Segak!
✔ Mahukah Cara Rasa Lebih Yakin?

MACHO, SEGAK, SADO DALAM SEKELIP MATA HANYA DENGAN SINGLET TEGAP !!

 
WHATSAPP KLIK SINI NOW

https://goo.gl/h1ftpQ
https://goo.gl/h1ftpQ 
______________________________
  
singlet cegah boroi


Baju ini bukan sahaja untuk lelaki gemuk atau berperut buncit, tetapi boleh diguna pakai oleh semua. Anda akan merasa lebih berkeyakinan .
Diperbuat dari kain yang berkualiti dan boleh dipakai di mana-mana sahaja.
______________________________


WHATSAPP KLIK SINI NOW 
 👇👇

Promosi Alat Sit Up Terbaik Murah High Quality,

Promosi DBB Advanced RM199 SAHAJA !! Promosi Sit Up Bench Murah High Quality, Dumbell Bench




✅ Tak Perlu Keluar Modal Tinggi harga bawah RM200
✅ Harga Rendah Dari Harga Pasaran yang lain
✅ Senang Simpan, Jimat Ruang
✅ Bench Paling Kukuh & Tahan Lasak
✅ Menampung Berat Hingga 120 KG

💪 Harga Promosi Sekarang Hanya
RM399
 RM199 SAHAJA !!
FREE POSTAGE 

Yang minat sila whatsapp untuk fast respond klik 👇👇

CARA MENENTUKAN SAMADA .. ANDA BUNCIT ATAU TIDAK ?



Harini jom saya kongsikan macamana cara nak mengukur dan tentukan samada perut anda buncit atau tak.

Panduan ni sesuai untuk mereka yang ragu-ragu je.. kalau yang dah kategori terang lagi bersuluh tu.. takyah buat pun takpe :D

OK, caranya ialah dengan mengukur lilitan pinggang dan di bahagikan dengan ukuran lilitan pinggul.

Maka dapatlah anda punya WHR (Waist Hip Ration)

Untuk perempuan, jika WHR kamu melebihi 0.85 , maka berita sedihnya kamu kategori berperut buncit. Untuk lelaki pula, di katakan boroi bila melebihi 0.95

Apapun, ianya cuma panduan saja, bukanya tepat sangat-sangat.

Labels

alat senaman murah alat senaman perut murah tips dan artikel alat senaman perut exercise bike basikal murah basikal senaman go shop basikal senaman murah dumbell dan barbell connector dumbell murah malaysia fit bike gym bike indoor bike trainer six pack care murah spinning bike stationary bike alat senaman berkesan alat senaman cardio basikal Senaman Murah malaysia basikal senaman basikal senaman lazada basikal senaman online murah dumbell dumbell 15 kg fitness champion harga push up pump push up pro set dumbell singlet cegah boroi sit up machine six pack care trampoline besar trampoline malaysia trampoline murah treadmill murah zero bike Rock N Roll Stepper alat Senaman tower 200 alat bumping alat kempis perut alat senaman alat senaman kempiskan perut alat senaman rocket push up pump alat senaman tangan alat senaman twister murah alat senaman untuk kaki alat senaman untuk perut alat six pack bar besi push up barbell connector best smartwatch in malaysia cardio twister murah malaysia chin up bar fitness bike harga basikal senaman lipat harga power crunch harga trampoline besar hot shaper iron bar iron gym bar jam tangan telefon lazada kedai alat senaman kedai alat senaman murah malaysia lexcon mini stepper mini treadmill plank exercise plank machine power plank power stretch roller produk untuk upper body puul up bar revoflex xtreme murah seluar kurus senaman badan senaman bumping senaman kuruskan badan singlet boroi singlet kempiskan perut untuk lelaki six pack care lexcon slimming pants slimming shirt smart wonder core smartwatch murah Malaysia smartwatch shop malaysia smartwatch terbaik stepper murah supplier trampoline testimoni basikal senaman lipat murah malaysia total core murah total core murah malaysia workout gym bar murah