LIKE US

( officially registered with SSM .. SSM registered no : 002192313X )

Basikal Lipat Murah Malaysia | Folding X-Bike Exercise New Model



In-stock Basikal Lipat Version Baru . X-bike New Version
 
x-bike new version


basikal senaman murah boleh lipat

Promosi basikal senaman boleh lipat new version  . 



basikal lipat baru


Harga Promosi :

HARGA ASAL
RM599

NOW 
RM299 sahaja
 percuma penghantaran. 😘😘
WARRANTY 1 TAHUN !!

( Harga akan dinaikkan pada RM599 setelah tamat promosi . )
 
dapatkan 1 now basikal senaman boleh lipat .

180kg weight support
meter perfomances kalori, speed , distance ,time
7 level adjustable seat
8 level speed resistence

whatsapp now klik link dibawah sebelum harga naik and kehabisan stok 👉

http://tiny.cc/basikallipatpromo
http://tiny.cc/basikallipatpromo


p/s : bayaran ansurans dan kutu juga kami terima .

Dumbell Set Murah 20kg | Set dumbell kiri kanan 20kg RM99 Sahaja !!

Promosi Dumbell Murah Malaysia

dumbell adjustable 20kg . 
Set kiri kanan . dapat 2 dumbell

RM99 SAHAJA !!
( pos RM6 Seluruh Semenanjung )

APA YANG ANDA DAPAT :

👉 FREE 1 pair glove workout .
👉 FREE connector ( boleh sambung dumbell jd panjang )

 siapa cepat dia dapat . terhad 20 set . jualan sempena nk masuk stock baru . siapa lambat dia rugi . 

tekan link dibawah 👇
wassap.my/601123084337/dumbell_murah
wassap.my/601123084337dumbell_murah

dumbell murah


dumbell murah 20kg


adjustable dumbell set 20kg



 PROMOSI  !!

👉 RM99 sahaja set kiri kanan.👈
harga asal RM199 


  siapa lambat dia rugi . whatsapp
 tekan link dibawah 👇

wassap.my/601123084337/dumbell_murah
wassap.my/601123084337dumbell_murah


Senaman untuk Turunkan Berat Badan dengan Cepat Mudah dan Body Kekal Fit

Senaman kardio atau cardio workout adalah senaman yang menguji dan memperbaiki stamina apabila sesuatu perbuatan diulang banyak kali dalam tempoh-tempoh masa tertentu, pada intensiti tertentu.

Apa sahaja yang membuatkan jantung kita berdegup lebih laju daripada biasa dan berpeluh dengan banyak berbanding biasa, dipanggil senaman kardio.



senaman kardio



1. BERLARI


 

Salah satu senaman kardio yang paling mudah untuk diikuti. Berlari tak sama dengan berjogging. Berjoging ada manfaatnya tersendiri. Berlari, ada kelebihannya tersendiri. Terutamanya bila anda sedang cuba untuk menguruskan badan. Kesannya akan nampak ketara selepas anda berdisiplin melakukannya dalam tempoh 3 bulan pertama


2. BERJOGING



Buat senaman kardio ini tempoh masa 30 minit. Itu paling minimum. Kalau boleh, buat selama 1 jam. Cuba dalam tempoh 3 bulan. Anda akan dapat “feel” yang berbeza. Badan lebih ringan, senang nak buat kerja dan nafas rasa lebih teratur. Anda boleh joging sama ada di gym, taman ataupun di pantai.


3. BERBASIKAL



Naik basikal dan kayuh. Paling minima, buat dalam 30 minit. Kalau dapat buat 2 jam berterusan, lagi bagus. Kesannya dapat dirasai satu badan. Kita akan rasa penat dan lesu. Tapi jika berjaya lakukan sekurangnya 3 bulan pertama, percayalah. Badan anda akan rasa lebih sihat.


4. BERENANG



Salah satu senaman kardio yang memberi kesan ke seluruh badan. Berenang menggerakkan seluruh badan kita dari kepala sehingga ke hujung kaki. Berenang selama 30 minit mampu membakar lemak sebanyak 400 kalori. Percayalah bahawa berenang salah satu cara untuk bakar lemak dengan pantas. Tak percaya? Search di google tentang kebaikan berenang.

 

5. BERSUKAN

 
pilih sukan yang memerlukan anda menggerakan anggota tangan dan kaki. Contohnya badminton, bola jaring, futsal, bermain bola sepak, bermain bola baling dan sebagainya. Kesemua permainan ini melibatkan anggota badan kita secara menyeluruh seperti berlari dan berjalan.

 


6. NAIK TURUN BANGKU




Ini juga cara paling simple untuk melakukan senaman kardio tetapi juga paling memenatkan walaupun anda lakukan dalam tempoh 3 minit sahaja. Cuba dalam 3 minit dan seterusnya cuba maintain dalam 5 minit. Buat 3 set mudah. 1 set bersamaan dengan 3 ulangan. Lakukan selama 3 bulan. Lepas itu, pergi timbang berat badan anda. Turun atau tidak.

Buat tip ini:

Lakukan dulu dengan intensiti yang rendah. Jangan melonjak terus ke intensiti yang lebih tinggi. Takut anda tak terikut dan mula rasa bosan dengan aktiviti dalam senaman kardio. Bila dah bosan, memang anda akan lebih malas nak bersenam kerana merasakan senaman itu satu perkara yang menyusahkan.

Ini bukan cara nak bina badan. Tapi memadai untuk jadikan badan anda fit, bertenaga dan berpotensi untuk kurus. Tapi bukan dalam tempoh 3 minggu atau 1 bulan. Paling lama pun dalam tempoh 3-12 bulan. Adalah sia-sia jika anda hilang 3-10 kilogram dalam 1 bulan tapi bulan seterusnya anda jadi gemuk balik dan malas bersenam.

Selamat Bersenam


kredit : maskulin

Alat Senaman untuk naikkan Chest , Push Up , Bumping




Dapatkan perut,dada, belakang dan tangan yang berotot dengan Rocket Push Up Pump

Kenapa perlu dapatkan Rocket Push Up Pump ni?

- 3 tahap resistance bands
- 3 pemegang yang berbeza untuk bicep, triceps, bahu dan dada
- melibatkan otot seluruh badan
-sesuai untuk lelaki dan wanita
- core workout yang bagus
- reka bentuk yang kukuh
- ringan dan mudah alih serta boleh dilipat bile tidak digunakan
- hanya 5 minit setiap hari untuk anda dapatkan badan yang berotot
- tiada tekanan pada belakang anda

whatsapp now untuk harga Promosi Jualan Murah 👇

Singlet Cegah Boroi | Slimminig Shirt

JUST SARUNG JE BRO SINGLET TEGAP NI SEGALA LEMAK HILANG DI BADAN. BARULAH SEGAK




 ✔ Bagaimana Hilangkan Rasa Malu Akibat Perut Buncit!
✔ Terbukti Berkesan Hilangkan Buncit Kurang 3 Minit!
✔ Siapa Mahu Mudah Berdiet?
✔ Rahsia Cegah Keletihan Otot!
✔ Ketahui Cara Cegah Sakit Belakang!
✔ Bongkar Cara Kelihatan Lebih Segak!
✔ Mahukah Cara Rasa Lebih Yakin?

MACHO, SEGAK, SADO DALAM SEKELIP MATA HANYA DENGAN SINGLET TEGAP !!

 
WHATSAPP KLIK SINI NOW 
https://goo.gl/h1ftpQ

______________________________

✔ Bagaimana Hilangkan Rasa Malu Akibat Perut Buncit!
✔ Terbukti Berkesan Hilangkan Buncit Kurang 3 Minit!
✔ Siapa Mahu Mudah Berdiet?
✔ Rahsia Cegah Keletihan Otot!
✔ Ketahui Cara Cegah Sakit Belakang!
✔ Bongkar Cara Kelihatan Lebih Segak!
✔ Mahukah Cara Rasa Lebih Yakin ?
  
singlet cegah boroi


Baju ini bukan sahaja untuk lelaki gemuk atau berperut buncit, tetapi boleh diguna pakai oleh semua. Anda akan merasa lebih berkeyakinan .
Diperbuat dari kain yang berkualiti dan boleh dipakai di mana-mana sahaja.
______________________________


WHATSAPP KLIK SINI NOW 

Treadmill Manual Murah RM199 SAHAJA ! NEW SET STOCK TERHAD





Malas dan tiada masa nak berjogging?
Malas nak keluar pergi gym?
Nak beli treadmill tapi harga mahal?

Anda boleh dapatkan FOLDABLE TREADMILL MANUAL  MAMPU MILIK ini


WHATSAPP NOW KLIK


√ Boleh dilipat bile tidak digunakan
√ Menjimatkan ruang
√ Tidak perlu menggunakan elektrik
√ Ada meter untuk anda lihat perfomance anda
√ Permukaan yang selesa
√Ada roda untuk memudahkan penyimpanan
√ Boleh digunakan pada bila-bila masa
√ MAMPU MILIK. Bayar sekali guna berkali-kali.

Dapatkan pada harga promosi hari ini.
ITEM BESERTA DENGAN STORE WARRANTY

Terdapat dua pilihan warna menarik : BIRU DAN PINK


testimoni customer yang beli


 

WHATSAPP NOW KLIK


Treadmill Elektrik Murah Berkualiti Warranty 1 tahun | Treadmill Bayar Ansurans



3.0HP Energy Saving Motor
58CM Wide Platform
42CM Wide Running Belt
Self Refueling System
Heart Rate Sensor Handle Design
Speed: 0.6 to 12KM/hour
Dimension: 1680 x 715 x 1290 mm
Support 100KG Load
Elegant Curved Front Panel Design
Dual Layer With Safety Side Cover
Hight Strength Alloy Steel Body


NOW PROMOSI HANYA

RM1600

RM1499 SAHAJA (OFFER)
WARRANTY 1 TAHUN !!!

PERCUMA 7 FREEGIFT 
Pilihan treadmill terbaik jika anda mempunyai bajet sederhana
FREE POSTAGE KE SEMENANJUNG MALAYSIA

whatsapp 01123084337 (sementara masih ada stok)

Spinning Bike High Specs Heavy Duty ( Warranty 1 tahun ) | Basikal Senaman Murah High Specs

Stock Baru Sampai . Spinning Bike High Specs Heavy Duty
( Warranty 1 tahun ) !! PERCUMA FREEGIFT RM100 !!


Basikal Senaman Mur

basikal senaman murah spinning bike

tekan link untuk direct whatsapp kami 👇

http://tiny.cc/basikal_gym
http://tiny.cc/basikal_gym


new stock .. ada tak adik , kakak , mak , ayah ke , yg mencari bike yg berkualiti tinggi , tp dgn harga yg sgt murah .

Harga dijamin terendah .. Hrga kami sekali ganda lebih murah dari dalam mall dan seller lain . WARRANTY 1 TAHUN !! . BOLEH ANSURANS LAGI ,

bukan RM1000
bukan RM800 ,
bukan RM550

HARGA RM499 SAHAJA !!
FREE PENGHANTARAN !!
---------------------------------------------------------------------------------
basikal senaman murah

Packaging Included :
• 1 x Basikal Indoor High Specs
• 1 x Bike Seat
• 1 x Electronic Digital Meter Display
• 1 x Bike Handle
• 1 x Instruction Manual
• 2 x Battery
• 1 x Water Bottle

promosi separuh harga 🎉😘😘 . grab now .
ansurans juga kami terima

whatsapp now untuk details ,testimoni , dan belian . team kami akan respon dan layan anda .

tekan link dibawah 👇

http://tiny.cc/basikal_gym
http://tiny.cc/basikal_gym


or

call kami 0102475729

Mesin Gegar Bakar Lemak Body Shaker Shaper Ez Tone



 CARA PALING SENANG BAKAR LEMAK UNTUK ORANG MALAS ( BODY SHAKER SHAPER ) Mesin Bakar Lemak Ogawa , Itsu , Gintell . Slimming Machine , ez tone,



Kalau anda nak kurus, tapi malas bersenam atau diet, anda perlukan VIBRATION SHAKER SHAPER ni.

Mungkin juga anda sibuk tak ada masa ke gym, jadi inilah penyelesaian terbaik anda. Biasanya dekat pasaraya atau mall, anda mungkin perasan ada kedai alatan senaman jual benda ni pada harga RMXXXX




Malah, body shaper shaker ini  bakar lemak jauh lebih pantas dari anda lakukan senaman berikut Kelebihan beli online dengan kami, kami tiada kos operasi seperti sewa kedai, pekerja, dan sebagainya. Jadi anda boleh dapatkan vibration shaper shaker ini 4 kali lebih murah



(contoh produk yang dihantar kepada pelanggan)

 HARGA ASAL RM1599 
 HARGA OFFER RM499 sahaja 
jaminan warranty 1 tahun !!

whatsapp klik link dibawah 
 

(harga offer boleh ditamatkan bila bila masa tanpa notis)

Hubungi 01123084337 untuk tempahan/pertanyaan

(penghantaran percuma hanya untuk pelanggan ke semenanjung malaysia sahaja)

Labels

alat senaman murah alat senaman perut murah alat senaman perut exercise bike basikal Senaman Murah malaysia basikal murah basikal senaman go shop basikal senaman murah dumbell dan barbell connector dumbell murah malaysia fit bike gym bike indoor bike trainer six pack care murah spinning bike stationary bike tips dan artikel alat senaman berkesan alat senaman cardio basikal senaman basikal senaman lazada basikal senaman online murah dumbell dumbell 15 kg fitness champion harga push up pump push up pro set dumbell singlet cegah boroi sit up machine six pack care trampoline besar trampoline malaysia trampoline murah treadmill murah zero bike Rock N Roll Stepper alat Senaman tower 200 alat bumping alat kempis perut alat senaman alat senaman kempiskan perut alat senaman rocket push up pump alat senaman tangan alat senaman twister murah alat senaman untuk kaki alat senaman untuk perut alat six pack bar besi push up barbell connector best smartwatch in malaysia cardio twister murah malaysia chin up bar fitness bike harga basikal senaman lipat harga power crunch harga trampoline besar hot shaper iron bar iron gym bar jam tangan telefon lazada kedai alat senaman kedai alat senaman murah malaysia lexcon mini stepper mini treadmill plank exercise plank machine power plank power stretch roller produk untuk upper body puul up bar revoflex xtreme murah seluar kurus senaman badan senaman bumping senaman kuruskan badan singlet boroi singlet kempiskan perut untuk lelaki six pack care lexcon slimming pants slimming shirt smart wonder core smartwatch murah Malaysia smartwatch shop malaysia smartwatch terbaik stepper murah supplier trampoline testimoni basikal senaman lipat murah malaysia total core murah total core murah malaysia workout gym bar murah